Nyhetsmorgon

Godmorgon!
Idag blir det en lång dag, gick upp halv sex och ska på två möten direkt efter Jobbet så kommer inte vara hemma förän ca halv 7 ikväll. Då ska jag försöka dammsuga och skura mitt golv, det behövs såg jag igår.
En sak jag har upptäckt som jag verkligen gillar är att sitta med en kopp kaffe och titta på Nyhetsmorgon mellan 7-8 på morgonen, det är en bra start på dagen och mysigt!


Fått endel gjort trotts allt

Då har jag gjort det igen.. Shoppat min dag bättre. Ett stort paket kommer det hem under veckan med kläder, igen! Dock är det några julklappar också så det känns skönt för innan idag hade jag inte börjat med julklapparna än. Fick min sak från Mary kay idag, (bilden). Har varit till Apoteket, deras databas är paj så kunde inte ta ut något som var på recept, inte så bra. Men köpte massa annat istället, typ tamponger och en shaker, blev medlem också. Haha sjuktjej, bokstavligt. Har handlat, fyllt i papper, betalat räkningar. Nu ska jag noppa ögonbrynen och duscha, ska bli så skönt!! Hoppas på en bättre dag imorgon.


Inte bra tisdag

Fy vilken dålig dag, och klockan är bara 11.00. Vaknade 2 min innan jag började jobba, hade ställt alarmet med inte tryck på det, smart tjej. Han inte duscha, inte borsta tänderna, inte äta frukost, ingen matlåda med mig. Kom 5 min över så det var bra gjort ändå, men det tyckte inte alla. Idag har jag massa att göra efter jobbet vilket jag inte är så sugen på för att jag är extremt trött, ofräsch och på dåligt humör! Apoteket, möta upp och få mina sminkprodukter jag beställt, betala räkning, fylla i försäkringspapper, osv. Inte så stora saker med de är många och tar lite för lång tid för att jag ska hinna med allt idag. Men måste för imorgon hinner jag inte, då har jag två möten efter jobbet. Blä dålig dag, vem vill bättra min dag? Frivillig? Tänker inte ens bjuda på en bild idag.. Så sur är jag fan


Ledigheten

Har varit ledig från tors-sön. Har slöat riktigt ordentligt, inte fått något vettigt gjort egentligen. Men har umgåtts med mina vänner, lite häng med Louise, lite häng med jocke, med Malin och lör-sön var jag hos manna. Så det har varit fint ändå! Nu har jag två intensiva jobbveckor framför mig. Idag efter jobbet ska jag till Louise och se på skilda världar, säsong 4! Den är go den. Morot o dipp till den är också ganska go. Ha en bra dag!
En fredagsslö bild på mig och Malin får det bli.


julpyntat

Nu har jag julpyntat lite i mitt rum.


Sminkparty

Igår var jag på sminkparty hemma hos Ida i Karlstad. Det var jättemysigt! Borde göra sånt oftare faktiskt. Köpte mig en konstig sak, en kräm som man kan lägga på när halva dagen har gått då man börjar bli glansig i ansiktet. Bara att lägga direkt över sminket så mattar det ut och man blir ej fläckig, mirakel? 220:- kostar den, dock en liten tub.
Idag ska jag på möte efter jobbet, sedan ska jag hjälpa mamma att färga håret. Funderar på om jag kanske ska börja advent/julpynta lite också, har ju inte någon julkänsla alls så behöver skaffa mig lite av det!
Bild från sminkpartyt


Ops..

Då har jag råkat shoppa lite igen, dumt att gå in på nellys hemsida!
En klänning, ett par trosor och ett halsband blev det, på bara några ynka minuter..


Pyssel på jobbet

Igår var jag duktig, efter jobbet och personalmöte så städade jag min garderob, bäddade rent, tvättade en massa tvätt, tog en promenad och sedan lagade jag och pappa tacos! Har även börjat läsa den tredje boken av Dave pelzer, på engelska. Just nu sitter jag på jobbet, nyss pysslat lite. Efter jobbet ska jag till Louise och dricka kaffe sedan ska vi åka in till Karlstad till Ida på sminkparty!
Detta har vi pysslat ihop idag.


Tillbaka till vardagen

Godmorgon! Idag är jag inte pigg, haft en slitig helg. Men nu är jag tillbaka till verkligheten, idag jobbar jag fram till kl två, sedan ska jag direkt på personalmöte till halv fem. Om jag orkar så tänkte jag städa min garderob och tvätta idag. Känns dock som om en förkylning är påväg, men det kanske är för lite sömn som är boven! Ha en bra dag.
Blev endel sånna i lördags..


Min födelsedag

Idag fyllde jag 19 år. Har fått jätte fina presenter, av mamma och pappa fick jag en servis som jag hade önskat mig. Den är svart, sex tallrikar, sex skålar som är typ äggformade och sex muggar. Sedan fick jag två pärlhalsband och en liten stekpanna. Av min bror fick jag presentkort på Gina tricot och skydd till iphonen. Och av min själv köpte jag ju mobilen! Tack för allt fint, är jättenöjd :) Fick blåbärspannkakor och bakelse när jag kom hem från jobbet, det var smaskigt! tack också för alla gratulationer jag fått idag!  Har ju som sagt bytt mobil men har samma nummer, dock försvann alla kontakter jag hade. Så om ni tycker att jag borde ha erat nummer så kan ni skicka erat namn i ett sms till mig så jag får det!

Från Spanien

Då har jag sovit en natt i Gran Canaria. Känns kort att bara vara här en vecka, men Bella följer ju med hem sen så det blir bra. Idag har vi gått runt lite i stan och sedan varit vid poolerna här nedanför lägenheten. Nu har jag nyss gjort mig iordning för ikväll ska vi ut så jag får prova på festlivet här också, ska bli roligt! 
Ha en bra kväll, det ska jag ha eller natt! 



iphone 4

Idag har jag gjort en dåligt dag till en bra dag. Vet inte vad det är med mig egentligen, är lite bitter. Den tiden på månaden kanske? ... Var uppe tidigt imorse och åkte på massage igen. Ska även dit på tisdag för att reda ut problemen i ryggen. Musklerna trycker på lungorna typ så att jag får svårt att andas, så massören ska fixa till detta nu, men aj så ont det gjorde idag.

Efter det tog jag mig en lång lång promenad, med en kaffepaus hos Louise. Älskar att rensa skallen med hög musik och kall höstluft.

Men trotts en sådan bra start på dagen så var jag fortfarande bitter.
Åkte till jobbet 14.30, fortfarande bitter. Så jag köpte mig en Iphone 4, dyr brud. Japp. Men nu är jag glad!





lev med det bara

Tjenare Tjenare!
Sitter och dricker en kopp kaffe och nyser. Tog på mig deo nyss och det gick ju sådär. Nyser som en idiot, det rinner ur ögonen och är helt slö i kroppen. Mina allergier och min astma har jag bestämt mig för många år sedan att det inte ska vara något hinder för mig. Men vissa dagar är jobbigare än andra. Idag är en jobbig dag, fysiskt. Jag mår sällan dåligt över det psykiskt längre, what to do? Det finns där och det enda jag kan göra är att ta medicinarna för att dämpa det, inget annat. Finns ingen mening med att tycka synd om sig själv, det finns de som har det värre än mig.

Iväg och jobba snart, ska få i mig lite mat bara. Ikväll ska jag på maskerad, vet dock inte om jag hinner klä ut mig. Men roligt att träffa lite folk bara också.
Här har ni min nya frilla!

Godmorgon

Sitter här och dricker en jordgubbssmoothie nu. Har blivit lite beroende av smooties, är nästan det enda jag äter nuförtiden. Det är för att det går så snabbt och enkelt att göra, bara slänga ner nått i mixern och sen dricka! Men, jag har proteinpulver i ibland, så att jag inte ska mista en massa viktigt och vikt. Dricker ju det för att det är gott och enkelt, inget annat.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Erica kommer sen innan jag börjar jobba, hon ska få låna lite hippiekläder av mig tills på lördag. Börjar 14.30 och slutar 22.00 ända fram till måndag, jobb jobb.

Just det, klippte mig igår. EN DECIMETER!! men jag är så förbannat nöjd och det är så gott nu, jättenöjd. Tack Petra. Jag får lägga in en bild när jag har duschat och fixat det, just nu har jag massageolja i det från massagen igår.

Såhär såg jag ut när jag var utklädd till hippie på midsommarmaskeraden. Bjuder på´t!

packat

Då har jag packat resväskan!!! På onsdag åker jag till Spanien, till Bella. ÄNTLIGEN! Börjar bli nervös över att flyga själv, men har ju inget val så det får helt enkelt gå bra. Längtar tills jag är framme och får se henne!

Skulle berätta mitt flygnummer till Bella nyss.
- Vad är ditt flygnummer? :Bella
-DK... :Emma
-D? K? K som i Karl med K? :Bella

haha, fin ändå. Nej K som i Karl med C? eller?

Nu ska jag klippa mig och sen ska jag på massage, bra dag!


RSS 2.0