alldeles snart november

Idag har det varit en hektiskt dag, inom jobbet. Men när jag kom hem hälsade jag på Louise en sväng och fick mig en kopp kaffe. Sedan åkte jag hem, tvättade, rensade garderoben och tog en lång promenad på två timma, i höstmörkret. ganska skönt ändå med högmusik i headsetet. Nu ska jag jobba i Karlstad ett par dagar framöver, så nu ska jag lägga mig för imorgon får jag gå upp tiiiidigt. Hoppas på att somna snabbt!
Natti natt

Tog bara en bild från datorn som var mörk.



hunnit med endel idag

Torsdag-Söndag at Mannas place!
Idag har jag gjort många bra saker! Tagit en två timmars promenad med Erica, häslat på mormor, träffat Louise, dammat, torkat och skurat rummet, bäddat rent och fixat naglarna! Nu ska jag lägga mig och se en film och försöka sova! Jobb hela veckan lång, måndag - onsdag: 7.00-14.30, fredag - söndag: 14.30-22.00 + två möten.

Natti natt


detta är den enda äkta lyckan

Då:


Nu:

Hade varit fint att vara 20 år på 80-talet, helt perfekt skulle det varit.
Men ska inte klaga för.... DE KOMMER TILL SVERIGE IGEN, TILL SWEDENROCKFESTIVAL I BLEKINGEN!!





möte efter möte

Idag behövde jag inte skrapa is från bilrutan, skönt. Men gud vad det blåser ute och kallt är det, tror det kallas höst va? Bloggar från jobbet nu, jobbar till 14.30 idag, sedan har jag handledningsmöte direkt efter i två timmar. Sedan direkt efter det ska jag på ett till möte, det tar minst tar två timmar det också, som bara kommer handla om mig, mig, mig. Gott att vara ego ibland. Hade personalmöte i Måndags också, sen ska jag ha PA-möte på Fredag. Gillar möten? När jag kommer hem, måste jag städa mitt rum. Det ser ut som Bagdad där inne, ärligt.

Min kalender, min bästa vän. Klarar mig inte utan, skriver allt i den.
Blir knäpp i huvudet av den och blir knäpp i huvudet utan den. what to do?

vinterjackan

Idag bloggar jag från jobbet, jag har nämligen den lyxen att jag fick ha med mig datorn idag. Imorse gick jag till jobbet 06.35, började lite tidigare idag. Det var 6 grader ute, igår var det 0.2 grader och is på bilrutan. Men Idag kände jag verkligen inte för att frysa för det gjorde jag verkligen hela dagen igår. Så idag hände det, jag tog fram vinterjackan! 25 oktober åkte den fram. Kändes inte bra alls till en början, men sedan när jag gick ut så var det underbart att slippa frysa. Dock, vill jag inte ha den vinterjackan som jag hade förra året, vill ha en ny. Men vad ska man ha? Det är ju bara välja, antingen en ful och du håller dig varm eller en fin och du fryser hela vintern. Just nu är jag anti-vinterjacka så vägrar tycka att någon är snygg och varm samtidigt.
En sådan kanske? praktiskt ändå!


segis

Seg dag, enda jag gjort är solat och gjort mig iordning. Typ samma som igår, fast igår blev det två långpromenader också som jag är ganska stolt över.

Har egentligen inget att skriva om så jag får bara önska er en bra Tisdag med denna vackra bild på mig och min bror!




helgen

Hade det jätte mysigt och trevligt med Karolina, fredag och lördag. På lördag förmiddag tog vi oss en fika och gick lite på stan i Arvika, hon, jag och Lotta. Då hittade jag mig ett fint plagg! Jag är så glad att hon fortfarande finns i mitt liv, för den tjejen är speciell och helt underbar! Åkte hem på kvällen, till Louise och åt en god middag och firade Monica. Idag tog vi sovmorgon för det blev väldigt sent igår. Nyss gjort mig iordning nu och tänkte ta mig en "tanke" promenad sen, bara tänka ut allt. Behöver en sån promenad om dagen tror jag!

Här har ni nya ponchon




längtar

Längtar är något jag gör ofta, eller egentligen jämt. Jag längtar alltid till nästa sak som ska hända, även om det bara är världens minsa sak. Som t.ex. Jag tar en godis, då längtar jag tills den är slut så jag kan ta en ny, inte för att det är gott eller för att jag är godissugen utan bara för att något nytt ska hända. Det spelar ingen roll vad det är, smak, lukt, känsla.  Jag kan inte leva i nuet, kontrollfreak som jag är.

Idag har det varit en jobbig dag, inte ens haft matlust, meeeen det går nog över tills imorgon. Tog mig iallafall en promenad efter jobbet och det var skönt, sen upp till Louise och Ida. Nu är jag hemma och har nyss duschat och ska lägga mig. Imorgon jobbar jag långdag, 07.00-16.30. Sen måste jag åka direkt till dansen som börjar 17.20, stress stress. Efter det ska jag till Arvika och umgås med Karolina, som jag har saknat den tjejen!! Så imorgon blir det en toppen dag!

Föresten så har jag ju bytt dans, dansar inte street-dance längre utan nu dansar jag Ragga, askul! Trivs verkligen i den dansen, dock är jag ju råkass, men är man nybörjare så är man!

Redo för att sova! Natti natt

promenader är bästa botet

Idag blev det en tidig morgon för mig, gick upp 05.20, trött tjej. Sov hos Manna så var tvungen att åka tidigt eftersom jag började jobba 07.00. Det var mörkt och frost när jag kom ut, usch. Jobbade iallafall till 14.30 sen tog jag mig en promenad och uträttade lite ärenden sedan ett varv på elljusspåret. Mysigt att gå där faktiskt, med musik och höstlöv. Blev en ganska lång och bra promenad, som gjorde mig glad. Nu är jag hemma hos Louise och hälsar på!



60 år äldre än vad ni trodde

Idag vaknade jag faktiskt vid halv 8, men jag orkade inte gå upp för jag behövde ta ikapp lite sömn som jag inte fick natten innan. Så jag har legat i sängen och dragit mig ganska så länge. Nu ska jag få i mig lite lunch innan jag börjar jobba. Sista kvällen nu sen är jag ledig imorgon och sen jobbar jag dagen resten av veckan, 07.00-14.30/16.30. Till lunch blir det iallafall potatis och purjolök soppa. Sen ska jag göra mig iordning och försöka hinna städa garderoben innan jag åker, IGEN.

Just det, jag har ju börjat sticka och är inne på min tredje halsduk nu, som blir svart. Det är ett bra tidsfördriv, precis som korsord. Japp, min riktiga ålder är egentligen 79. Någon som önskar sig en halsduk i julklapp? call me.



emmatid

just nu:
Ett varmt skumbad, mysljus, hår och ansiktsinpackning + en kall jordgubbsmilkshake. Min egen Emmatid, som jag behövde mer än väl nu.
Njuuuuuter!! (dåligt bild dock, men vill bara hoppa i, så orkar inte bry mig.)

Örebro universitet

Igår sökte jag in till universitetet i Örebro, jag sökte psykologprogrammet som är på 5år. Jag får veta 20 december om jag kommer in eller inte och jag börjar i Januari så det är ganska dåligt med förberedelsetid. Ska ju isåfall flytta till Örebro om jag kommer in och när det är så kort tid från det att man får svar till det att man börjar så blir det lite svårt att veta hur man ska göra med lägenhet. Vill ju inte stå med en lägenhet i Örebro och sen får jag veta att jag inte kommer in, men vill inte heller pendla den första månaden. Sen är det lite tråkigt att jag läste i tidningen att det är flera hundra i kö och att det är jättehög konkurans, så detta känns mest som en dröm allt detta. Så ligger det till med detta, så nu är det bara vänta och se..

 






Fredag 7 oktober

Blev en sovmorgon idag till kl 11. Har nyss duschat, gjort mig iordning och käkat frukost nu. Ska strax åka hem (är hos Louise) ska ju iväg och jobba snart, 14:30-22.00. Ikväll hoppas jag på att Manna kommer hem till mig och myser! Finns det något bättre än vänner?  Jag bara njuter varje sekund som jag får vara med mina.

Jag ville egentligen bara önska er en bra fredag!




bokat resa till bello

sådäääär, nu har jag bokat resa till Gran canaria, till min älskade Bella!! Är så lycklig just nu, underbart att få se henne igen. Att få se hur hon har det och hur det är med henne, fy fan kan inte beskriva! Åker 9 november och kommer hem den 16 november. 

Min saknade bella som jag får träffa om endast 5 veckor!!


måååår

Just nu: päron milkshake!



chill hela världen

Här har ni min vän malin, som har köpt en ny mössa som hon gärna vill visa er så stolt!


denna färg

Min fråga är, när ska jag lära mig? 

Jag har färgat mitt hår sedan kanske, fyran/femman? Det har inte blivit bra en enda gång, det är sanning. Men ändå sitter jag nu här, med färg i håret. Skulle bara färga utväxten, men i stundens hetta så drog jag i all färg, i hela håret. En blond färg då, nu blir det brunt. Hur är det möjligt då?



det gör dig starkare

Idag kom en känsla och flög rakt igenom kroppen på mig, ni vet den känslan som känns som om en stöt går igenom kroppen på en. Den känslan när man är tvungen att tvärnita bilen, går ur och dra sig i håret och försöka sansa sig. Precis den känslan har jag kännt tre gånger  i mitt liv, idag kom den igen. Det var inte mig det hade hänt något med, det var min vän. När jag hade sansat mig förstod jag att jag känner så starkt för den här männikan att jag trodde att det var mig själv det hände. Detta bevisade för mig att hon är en del av mig, på riktigt. Jag ska finnas där, precis som hon fanns för mig!

I am down but I'll get up again

Boda borg och Gokart

Trotts att jag och louise försov oss med 50 min så kom vi iväg i bra tid ändå. 09:20 bar det av till Boda borg! Inte varit där på riktigt länge så var lite nervös att jag skulle pajja för vårt lag "Chillbullarna" tjejlaget. Men det gick ganska bra ändå, 5 stämplar fick vi! Efter detta så tog vi vägen förbi Gokart banan i Kristinehamn. Vi visste ju att killaget skulle slå oss där, men vi tänkte ju inte ge oss utan match. Banan var blöt eftersom det regnade så jag fick mig en snurr, men det var askul och jag har haft en jättebra dag! Tack vänner :-)

Det är ju lite fler än 5 stämplar på kortet, men det var för att vi gjorde samma bana fyra gånger, så vi tyckte att vi var värda att stämpla varje gång!



 

 


RSS 2.0