Firande

Jag ska börja med att säga att jag älskar viber, kan vara bästa appen som gjorts. Man kan ringa gratis till utlandet, så igår fick jag prata med Marcus, skönt att höra hans röst! :)

Idag jobbar jag till halv fem, sen direkt stress till dansen, efter det hem och göra sig iordning och fira Erica som fyller 18år idag! Partyparty


Kaffe

Precis pratat med Marcus som går på flyget alldeles strax till gran canaria, de åkte till Sthlm igår så vi sa hejdå igår, det var jobbigt usch! Men jag hoppas de får det varmt och skönt :)

Nu har jag precis kommit till jobbet och är redan inne på min andra kopp kaffe, brukar bli fem st innan kl 9, här gillar vi kaffe. På tal om det så måste jag ta upp något som jag tycker är konstigt och som jag verkar störa mig på lite för jag reagerar varje gång jag hör eller ser detta. Det är är folk skriver eller säger, käkar frukost och en kopp kaffe.
Jag tycker att kaffe hör till frukost, måste man säga extra att man har kaffe till frukosten? Man säger ju inte om man dricker te till frukosten. Fattar inte grejen.
Önskar er en bra dag, drick 5 koppar kaffe om dagen, då blir du inte deprimerad! statistiker finns


Snurrig

Såg nu att jag har skickat fel. Skulle skicka tack till mamma för att hon fyllde på min mobil, skickar istället till halebop.
Jaja, man ska vara trevlig.


Föreläsning

Började morgonen med en bra frukost och mys med Marcus. Sedan bakade vi polkakladdkaka och lagade mat. Kl ett hade jag en föreläsning med Mark levengood, jättebra. Det handlade om att man ska vara öppen för att lära sig ny saker och inte bara följa rutiner.
Han är väldigt rolig och sa mycket tänkvärt!
"våga vara lycklig där du står nu, kan du inte vara lycklig i Karlstad så blir du inte lyckligare i Luxemburg" : mark


Blir lika chockad varje gång

När jag åkte till jobbet förut hände detta.
Omkörning 1: rödbil kör om mig och grönbil. Jag kommer nära grönbil som inte kör speciellt fort, jag tar då beslutet att köra om istället för att ligga uppe i arslet på grönbil. Så jag kör om och hamnar bakom rödbil. Då kommer grönbil och gasar på som tusan och kör om både mig och rödbil, av vilken anledning? Jo, grönbil klarade inte av att bli omkörd nämligen.

Omkörning 2: silvrigbil kör om mig precis innan omkörningsfilen tar slut, för att sedan behöva bromsa in enormt eftersom det är en bil med släp framför mig som silvrigbil nu hamnade bakom. Två sekunder efter så svänger silvrigbil in på avfart för att svänga av motorvägen. Detta kan jag tycka är onödig omkörning, så vad är anledningen till att silvrigbil gjorde såhär? Han ville visa oss andra hur man leker med allas liv.

Vill bara nämna att, föraren i både grönbil och silvrigbil var män. Bara något jag noterade fördomsfritt sådär..


Jobbjobb

Igår: en ledig dag var det igår, som jag utnyttjade väl. Käkade en stor frukost, tränade och solade med Ida. Städade, lagade mat och sedan hem till Marcus. En väldigt bra dag blev det.

Idag: sovmorgon, wooklunch sen gjorde jag mig iordning och åkte till jobbet. Jobbar 14.30-22.00 hela helgen och även måndag.


"vi" pollenallergiker

Våren är här, idag fick det bli klänning och nylonstrumpor.
Igår kunde man nästan tro att det var fredag för jag och Marcus grillade och lagade typisk "fredagsmat". Det var väldigt mysigt.
Idag efter jobbet ska jag tvätta, Ojoj vad jag ska tvätta!! Fy

På Rix morgonzoo imorse så dissade Titti pollenallergiker, hon tyckte att "vi" bara skulle ta vår medicin för pollen kommer varje år så vi borde veta när vi ska börja ta den och sluta gnälla över det.
Men, såhär är det! Medicinerna fungerar inte alltid, det är olika pga pollenhalten i luften. Sedan spelar det inte så stor roll när du börjar äta din pollenmedicin för du blir ändå lika dålig när knopparna väl slår ut. Pollenproduktionen börjar dessutom innan snön försvunnit så det är svårt att pricka in hur hög dos man ska ta och när man kan höja den. Sen är det så att man blir inte "bara" röd, svullen och får klåda i ögon/näsa/hals utan man blir trött i kroppen, feberkänningar, öm och stel, även huvudvärk.
Så är det någon som läser min blogg som tycker som bitter-Titti. Hoppas du börjar brinna.

Sånt här gör mig arg, men nu har jag skrivit av mig! Så ha en trevlig vårdag alla och glöm inte att ta er pollenmedicin. Puss


RSS 2.0