Popcornkärnor

Hejsan hejsan
Idag tog vi sovmorgon. Är hos Louise och ska strax äta lite sedan ska vi ta en vända i solariet. Ikväll blir det nog utgång, fast en lugn sådan.
En bild från igår kväll. Detta är det bästa när kärnorna är kvar i botten så man får suga av saltet på dem.


Freden och shopping med väninnan

Godmorgon på er
Sista dagen på jobbet innan jag ta lite helg, jobbar dock långdag. Inget speciellt planerat idag efter jobbet iallafall förutom en stund i solariet. Kanske lite egentid vore bra för mig? Ja vi får se vad dagen bjuder på.
Igår var det precis en vecka kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet. Träffade manna igår, vi käkade på Freden, sedan shoppade vi lite. Köpte trosor och en klänning. Efter det så åkte vi till fagerås och hämtade hennes ny bil, super snygg!
ha en bra dag
Bjuder på en lustig bild från ingenstans

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/887448/images/2012/pic_186418598.jpg" class="image">


Freden och shopping med väninnan

Godmorgon på er
Sista dagen på jobbet innan jag ta lite helg, jobbar dock långdag. Inget speciellt planerat idag efter jobbet iallafall förutom en stund i solariet. Kanske lite egentid vore bra för mig? Ja vi får se vad dagen bjuder på.
Igår var det precis en vecka kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet. Träffade manna igår, vi käkade på Freden, sedan shoppade vi lite. Köpte trosor och en klänning. Efter det så åkte vi till fagerås och hämtade hennes ny bil, super snygg!
ha en bra dag
Bjuder på en lustig bild från ingenstans


Igår och idag

Krångla med inlägget igår, fick inte upp bilden så det fick bli utan bild och publicerat idag.
Igår efter jobbet hade jag ett möte, ett öppna ögon möte. Efter det solade jag sen hem och gjorde mig iordning för att äta middag på Alfi's med Bellot, trevligttrevligt!
Idag ska jag också in till stan efter jobbet, träffa manna, mysfika står på schemat!
Hoppas ni får en bra dag


Morgonpigg helt plötsligt

Godmorgon!
Imorse vaknade jag 04.22, pigg och utvilad konstigt nog eftersom jag inte somnade alls i tid.
Igår gjorde jag och Lollo pannkakor, måste säga att jag var ganska duktig på det för att aldrig gjort det tidigare.
Idag ska jag jobba till 14.30 sen ska jag på möte direkt efter, många möten för mig. Efter det tänkte jag att jag skulle hinna sola och ta en promenad innan jag ska åka in till stan.
Ha en bra dag


Emmas lediga dag

Idag har jag haft en ledigdag, bortsett från ett möte. Så jag har passat på att sola och tagit mig en riktigt lång promenad, jätte skönt dock lite kallt. Tror jag tar en repris på det imorgon efter jag slutat jobbet!
Ha en bra dag


Solig dag

Nu gör jag min sista kväll sen har jag några dagpass framför mig och ett långpass, sen får jag äntligen några dagar ledigt. När jag gick till jobbet idag fick jag minsann sätta på mig solbrillorna, fin vinterdag!
Jag har shoppat som vanligt.. En spikmatta och en massagedyna, tyckte nog jag var värd det efter såhär mycket jobb.
Ha en bra vecka


Goda råd behövs när man inte kan tänka själv

Oj, nu har jag glömt att skriva. Men jag har jobbat och vardagen har flugit iväg. Jag och Louise har nästan packat klart allt för flytten och nu börjar det närma sig! Jag mår bra och jag är glad.
Erica är hemma denna helgen också, träffade henne igår en stund och fick goda råd, underbar!
Ha en fortsatt bra helg


Ännu en bra helg

Haft en bra helg, en lång helg. Packat lite, umgåtts med goa friends,köpt byrå och vardagsrumsbord sen en utekväll med malin också. Fint väl?
Denna veckan väntas jobb, varje dag! Nästa också för den delen.
Nu är det inte länge kvar tills jag flyttar!! 2 februari, brabrabra.
En ful "dagen efter bild"


Shoppat inredning

Godförmiddag onsdag
Just nu jobbar jag, till halv tre. Sedan ska jag direkt på möte och ikväll massage. Jag tar faktiskt helg sen, låååång helg blir det, ända till måndag morgon!
Igår beställde jag saker till vardagsrummet från Jotex.se 2000:- blev det. Sedan köpte jag ett Playstation 3, 2000:- där också. Sen kom min soffa idag också, 5000:- där. Så kan jag ju inte hålla på, elleeeeer?
Här är iallafall gardinerna jag köpte, plus garninstång.


Bästa helgen

Godmorgon måndag!
Nu är jag tillbaka i vardagen igen. Min helg har varit så himla underbar, bästa helgen någonsin! Delat den med fantastiska vänner och haft väldigt roligt. Hoppas på många sådana helger framöver, aldrig skrattat så mycket som på de här dagarna torsdag-fredag!
Jag älskar er, fina fina vänner.


Toppentorsdag

Bra dag idag!
Började min morgon med massage, sedan en timme på spikmattan. Käkade lite, tittade på tv. Vem dyker upp i tvrutan då? Nikki sixx, jag började såklart att gråta, spelade in också, de ynka 3 min han var med. Men det gjorde min dag! Nu är jag på jobbet, direkt jag slutar ska jag och Lollo åka in till stan, partykväll!


Börjat packa

Idag har jag varit och tittat på min lägenhet, den var så fin så! Enda vi ska fixa till är att bygga en vägg extra och byta golv köket. Helst vill jag köpa duschväggar också men pappa ät lite skeptisk till det, han är rädd att jag ska smälla in dem i toastolen så antingen den går sönder eller väggen. Fast så klantig är inte hans dotter säger jag då! Tror ni jag får som jag vill?
Gick och la mig kl 22.00, nu är kl 01.00. Kunde inte somna så jag började packa ihop lite kläder och skor som jag inte kommer behöva närmsta månaden. Sjukt vad jag har mycket saker!
Nej, nu måste jag sova för imorgon ska jag gå upp 06.40 för att åka in till stan och skriva på kontraktet till lägenheten.
Natti natt på er


Nyår är inte nått för mig

Jag har jobbat hela helgen och idag jobbar jag 07.00-22.00, alltså femton timmar. Somnade halv 2 inatt och vaknade halv 4. Det kommer bli tungt senare, men men.
Firade alltså inte nyår, det är inte något för mig. Tycker inte att det är något att fira längre. Skönt att det är över nu, du kan inte skada mig någonsin igen.

Hoppas ni hade en bra nyårsafton!


RSS 2.0